24.5.09

Durum Değerlendirmesi

Son İstanbul gecesi güzeldi... Herkese teşekkürler! İf'teki bir sonraki gösteri 17 Haziran'da, 24 Haziran'da da Old City'deyim yine... Bu arada sözüm İstanbullulara, Old City Comedy Club boş bırakmaya gelecek bir yer değil... Düzenli uğranması lazım, Ali Biber zor işe kalkışmış, destek olmak gerek.

Taşınma ve taşınma sonrası sendromunu atlatmaya çalışıyoruz... Kolay değil! Daha dün matkapla bir duvarın ağzına sıçtım, bıraktım! (Başka bir tabir kullanmak istiyordum, kendimi tuttum!)

Beraber ve Solo Sohbet'ler tadını buldu! Çok yorucu ama eğlenceli... Tek sıkıntımız birbirimizden tiksinmeye başlamamız yavaştan. Sabah akşam Oktay ve Fahir'i görüyorum... Hele perşembeleri sabaha kadar aynı stüdyoda olunca dayanılmaz oluyor... Bitti diyorsun sabah yedide, on dakikalık bir araba yolculuğu sonrasında yine berabersin heriflerle... Sonra eve gidiyorsun, biraz uyuyup akşam yine mikrofon karşısında buluşuyorsun!

Yapacak çok iş var... En başta modernsabahlar.com'un toparlanması! İnternetle aynı yaşta bir proje! Atla deve de değil, alt tarafı blog sayfası... Ama lanet var herhalde üstünde, toparlayamıyoruz bir türlü!

Kızın kaka eğitiminde başarılı olduk! Ancak mecazi olarak hala ağzımıza sıçıyor...

8 yorum:

Bora Ünal dedi ki...

Beraber ve Solo Sohbet hangi radyo kanalında?

altın olan her şey parlamaz dedi ki...

alin'in durumu hem bezine hem ağzınıza s.çmasından iyidir bence. biz de ikisi de var...

ege dedi ki...

beraber ve solo sohbetler haftaiçi her akşam 18-20 arası 105.6 TRT Ankara Radyosu'nda.

felix dedi ki...

ankara dışı yayın yok sanırsam
o yüzden internetten
http://www.trt.net.tr/Canli/AnaSayfa.aspx?Kanal=TV1
dinlenebilir

yıldız the kid dedi ki...

geçen hafta (çarşamba ya da perşembe (peşpeşe dinlediğimden ayırt edemiyorum))istanbullu podcastçilere istanbuldaki şovla ilgili çağrılar yapılmış ama istanbullu podcastçiler dahil bütün podcastçiler bu çağrıları cuma günü (3 ü bir arada eklendiğinden(salı+çarşamba+perşembe)) alabildiler.yazık oldu istanbullu podcastçilere! podcast sorumlusunu mu değiştiniz.bu podcastçi ya çok tembel ya da size birşey anlatmak istiyor.bi kulağını çekiverin. overdose podcastten şoka girdik.

chanbong dedi ki...

nolur birbirinizden tiksinmeyin, olasiliklari dusunmek istemiyorum. bizi sizsiz komayin.

Yazmak iyidir... dedi ki...

Bir blogda gördüm bunu. Eurovision konusu iyice soğumadan siz de görün dedim. Tüylerim dehşetten diken diken oldu. Bilinçaltıma da girmiş şarkı, sözlerini hatırladım saniyesinde. Ayrıca Timur Selçuk kendine ne yapıyor, neden yapıyor...(Hoptek tv yeni yutupum)
http://www.hoptek.tv/199836/grup-pan-bana-bana

Levent Cetin dedi ki...

Bizim kiz da buyuyor, boku yedik desenize.