31.10.09

28 Ekim IF gecesi

Şahsi Şov'un sonuncusu çok eğlenceliydi... Gelen ve gülen herkese teşekkürler... Gecede fotoğraflar falan çekildi, benim aklım yine onlarda kaldı. Bir şekilde bana ulaştırabilirlerse ya da doğrudan facebook'taki egekayacn sayfasına yollayabilirlerse o kadar şık bir hareket olur ki!

4 yorum:

rdmyldrmr dedi ki...

Arkadaş şehir dışından gelmişti bayram tatili için, biz de gülüp eğlenelim diye şovu izlemeye gelmiştik ama kapıdaki güvenlik bize öyle bir şahsi şovunu yaptı ki hayatımıda öyle şov görmedik asabımız bozuldu evimize geri geldik.Modern sabahlar dinleyen, şovu da izlemete gelen kitle bellidir ama bunu kapıdaki ziyan abimiz nerden bilecek.Artık ne kıçı kırık IF'e gideriz ne de şahsi şov çekeriz.

emrahsongur dedi ki...

Ege Bey, o gece sizi izlemek imkanı bulanlardan biri oldum. Gerek facebook'tan gerekse twitter'dan ve hatta kişisel olarak picasa üzerinden fotoları paylaştım.

bmkorkut dedi ki...

Selamlar,
"hey dostum indir o beyaz poponu sahneden" atraksiyonunun son kısmını kırpıp facebook'taki sayfaya video kısmına ekledim. Esas video ise 5dk, isterseniz onu da bir şekilde ileteyim.

Barış "Mukavva Panda" Korkut

enjektör dedi ki...

yahu o konuşamayan için arkadaşım diye demiyorum ama harbi mal.. güldüm baya