2.11.09

Flash Forward |Artılar - Eksiler

Artılar

+ Güzel hikaye… Polisiye olarak devam etmesi de güzel. Kendi içinde mantığını oturtmuş, ayrıntılar düşünülmüş… İlk bölümden "malzememiz bol!" mesajı da verdiler. Blackout sırasında birilerinin uyanık olduğunu Lost'ta iki sezon sonra öğrenirdik, burada ilk bölümde verdiler.

- doğuş karakteri… Dolara marka yüksek faiz diyorum her görüşümde içimden… Yengeniz bu tip esprilere kızıyor. Oyunculardan biri gerçek hayattan birine benziyorsa ısınamıyorum kolay kolay… Troy'da Fedon vardı, 300 Spartans'da Murat Belge'nin gençliği… Bu herif de aynı doğuş. Bu arada Doğuş daha iyi bir oyuncu olabilir… Uyan (sevda yüklü trenler/ Boş raylarda ilerler şarkısı… (caught a light sneeze'den arak girişi var) çok tatlı şarkıdır.

+ Şahne şarkılar çalıyorlar… Smashing Pumpkins'ten David Bowie'ye…

- Güzel kız yok…

+ Tanıdık çok… En iyi oyuncu da Coupling'teki abimiz…

- Teoriye gelmeyen dizi…

+ Doktor Jivago'nun sahnelere dönüşü…


 

Seyrettikçe eklerim, sizden de beklerim…

9 yorum:

nora dedi ki...

Ahahahaha :D

Ben de bir türlü çıkaramamıştım kime benzediğini o arkadaşın.. Harbiden Doğuş... Oyunculuğu ilk bölümden beri bizi de oldukça rahatsız etmekte...

Jack Davenport (Coupling'deki abimiz) oldukça profesyonel kalıyor.. seviyoruz kendisini.. British aksan da biraz kırılmış, fena olmamış..

Ayrıca Lost kadrosundan oyuncuları ısıtıp ısıtıp önümüze sunuyorlarmış gibi geliyor... Koskoca Hollywood'da keşfedilmeyi bekleyen adam mı kalmadı sorusu geliyor aklımıza... =)

Onur Baykal dedi ki...

J.J. Abrahams'ın dizilerinde mutlaka bir tane sürmeli adam oluyor

yurdum insanı dedi ki...

ben olsam sürmelinin yerinde anında taşınırdım o evden. hemen karşı sokağa bile olsa taşınırım. 29 nisan 2010' da da karısı o geleceği yaşamayacak olurdu.

Allegra'nde dedi ki...

oyuncu kadrosu o kadar toplama olmuş ki; mad men'den de var, 4400'den de, lost'tan da.
ayrıca sonya walger'ın başlıca rollerde olması, lost'un son sezonunda penelope'yi hiç göremeyeceğimiz anlamına mı geliyor ki?

Bora Ünal dedi ki...

Son 2 bölümde sıradan olayları da çözelim modunda hafif bir rölanti seziliyor. Fringe 2. sezonda hep rölantide gidiyor. Umarım bu da öyle olmaz.

Oya dedi ki...

imdb'de okuduğum yorumlara göre flash forward, lost'un düşen reytinglerinin yerini alsın diye piyasaya sunulmuş-muş...
bence iyi ki de sunulmuş..
lost'un düşen reytinglerinden ziyade,
flash forward'ın yükselen reytingleri zaten ilgimiz ve konumuz..
bence - ler + lar:
- bazı durumlar çok havada kalıyor ve rahatsız edici oluyor.. mesela sen koskoca efbiay ol, elin nazisini "kargalar öldü" demesine karşılık serbest bırak! oldu cicim!
- dimitri arkadaşımızı zaten öleceğini bile bile izlemek gereksiz geliyor.. ama onun hatun hoş şimdi.. lütfen yani..
+ he bir de şu boğulan bebek bakıcısı abla da hoş..
- yahuu.. şimdi farke ettim de, esas dizide hoş adam yok! :(
- ben esas adamı doğuş da dahil olmak üzere kimseye benzetmemiştim.. şu anda kendisinden tiskiniyorum.. çok teşekkür ederim!
+ herşeye rağmen fena dizi değil.. merak ettiriyor..

o zaman..
siz yazmaya devam edin..
biz de eklenmeye devam ederiz..

Eda dedi ki...

Bu esas adamın doğuşa benzemesi durumuna bayıldım ve katılıyorum. :)
Adamın olayı kafasını eğip etrafa bakış atıp durması. Oyunculuk hakkaten vasat.

Bir de doğuşun support arkadaşına herşeyi anlatmasını da anlamadım. İşten çıkıp ilk iş onu arayıp, bıdııbıdı bişiler anlatıyor. Git başka arkadaşlarınla konuş, neden o adama herşeyi anlatıyorsun ?

Yazmak iyidir... dedi ki...

8. bölümde Pippin ile Jack Davenport hımıl hımıl konuşuyordu. Poker masasında galiba. İşte o gündür ki yeni evli bir kadın olarak eşime "Bir dizide İngiliz aksanlı erkek yoksa o diziden dad alamıyorum arkadaş" deme cüretini gösterdim. Vallahi de doğru.

Lezbiyen muhabbetleri bana fena geldi ama. Yani Gay erkekler çok şık gösteriliyor dizilerde, gay kadınlardan ne istiyorlar anlamadım, fantazi malzemesi oluyorlar habire.

Adsız dedi ki...

Ama Robert amcamızın kitabı asıl güzel olan hemşo.