23.4.10

Bence vayug...

Yaz gelince kusursuz bedenimi fütursuzca sergilemek için tişörtlerle coşuyorum... Bir kaç senedir yeni bir şey almıyordum. Hem güzel bir şeye rastlamıyordum hem de dünya kadar vardı zaten. Geçtiğimiz haftalarda güneşle müşerref olunca, aha! deyip tişörtleri gözden geçirmeye başladım... Ve ağladım... Yıllar sonra ilk kez hıçkıra hıçkıra ağladım...

Kusursuz bedenim doğum sonrası kilolarla deforme olmuş, haberim yokmuş. (Babalarda doğum sonrası kilo artışı ciddi ve göz ardı edilen bir mesele... Ziyan olmasın, mantığıyla cicibebe'leri yiye yiye fark etmeden şişiyorsun!) Sorun açıktı: Tişörtler üzerindeki resimlerden çok göbeğime dikkat çekmeye başlamıştı!

Daha önce karumda bir kaç tşört bastırmıştım, resim götürüp. İstediğim kaliteyi bulamamıştım. Ama teknoloji coşmuş... Göbekli adamlar istedikleri tişörtleri giyebilsinler diye deli gibi çalışmışlar. Muhakkak başka yerler de vardır ama ben basmatik.com'u biliyordum. Deneme mahiyetinde bir şey gönderdim:

Pirate Bay'in tasarımı zannediyorum

Sonucu beğenince, kendim de bir şeyler yapmaya çalıştım...

eski reeboklarımın aynısını bulunca 80'ler rüzgarı esti gönlümde...
(Hesap makineli saatim de cilası oldu!)

Sonra da millet neler yapıyormuş diye design sitelerine dadandım... Çok büyük bir batakmış, çıkamadım. Türk tekstil sektörünü coşturacak bir dolu tişört fikriyle meşgul oldu kafam. Sonra iş tişört boyutundan çıktı. (bir tişörtü bir hafta giyen bir adam olarak ömrümün yetmeyeceği bir koleksiyona sahip olmaktan korktum) Çarpıcı tasarımlara bakıp mest olmayla yetinmeye başladım (pornocu arkadaşlar anlarlar).

bu içmihrak adlı blogdan...

bu da NCOTB diye bir siteden...


Bunu da modernsabahlar.com'u da hazırlayan Arda Baysal'dan

Hevesim geçinceye kadar, biraz grafik ağırlıklı olacak gibi buralar...

4 yorum:

Onur Baykal dedi ki...

Basmatik'te renk seçeneği de yok ki be azizim

Unknown dedi ki...

dehset bebek tshirtleri var:

http://www.tshirthell.com/

tulperde dedi ki...

www.threadless.com diye bi site var, tasarim t-shirtleri taaaaa amerikanyadan buralara gonderiyo. hem kendi tasarimlarini da yollayabiliyosun, t-shirt haline getirip satisa sunuyorlar. siddetle tavsiye ederim...

bmkorkut dedi ki...

Spoiler sever kişiliklere öneri:
http://culturepopped.blogspot.com/2008/04/i-spoil-your-movie.html