27.6.06

Beş Dakikada Bir, Düzenli...

Gecenin üçünde "Kalk lan! Doğuyo..." diye aradığımız doktorumuz, sabah daha neşeliydi...

Gece söylediğinin aynısını söyledi, gerçi daha anaşılır bir şekilde ifade edebildi. Belki de benim bazı şeyleri anlama kapasitem yükselmiştir. Bilemiyorum.

Elimizde kronometreyle sancı sayıyoruz...

Ben kızımızı biraz özgür yetiştirme taraftarıyım, ne zaman doğacağına kendisi karar versin istiyorum. Ama bu zamanda kız babası olmak kolay değil!

22 yorum:

Sardunya dedi ki...

kızınız kuzunuz katılınca yanınıza o kadar değişecek ki burda yazılanlar:) dünyanın en güzel duygularını yaşamanıza az kalmış... ne güzel:)

duygu dedi ki...

19 aylik bi kiz annesi olarak ben derim ki: kiz babasi olmak gercekten hiic kolay diil ama kiz babasinin esi olmak daha da zor...
e kardesim kiskaniyoruz iste bi yerde :))))

cooook saglikli gelsin ozgur kiz aramiza :)))

ufuky dedi ki...

benim de bu senenin başlarında, ocağın ondördünde bir oğlum oldu. adı da ege :). onu ilk gördüğüm anı hiç bir zaman unutamam, başka bir dünyadan bize bahşedilmiş bir mucize gibiydi.

sana ve bürge'ye sağlıklı ve huzurlu bir doğum dilerim. Kızınıza da uzun ve sizinle birlikte sağlıklı bir ömür.

Adsız dedi ki...

eee kızınıza isim aramıyormuydunuz...özgür kızın ismi özgür olabilir...hemde isimin insan yasami uzerinede bi etkisi varsa bu da sizin istediginiz yonde gerçekleşir...

ezgi dedi ki...

evet en son isim arıyordunuz hatta oktay'la fahir bir söyleşide "mina" ismini düşündüğünüzden ve soyadla beraber okununca yaratacağı etkiden dolayı vazgeçtiğinizden söz etmişti.(sırıtkan smayli)

yerinde bir tespit dedi ki...

Cemaate isim konusunda fikir sorup sormadığını bilmiyorum ama yeni keşfettiğim bir ismi paylaşayım. Telif hakkı falan de istemez. BERİA... Hem eski görünümlü hem telaffuzu alengirli ama elegant bence.

Yes Master Jedi dedi ki...

Yav valla eski kafalıyım diye düşünün isterseniz de adı farklı olsun ya da değişik olsun diye oluşan bu zorlama isimler komik oluyor bence. Beria ne abi - yok Opel Meriva olmadı Reno Clio :)

duygu dedi ki...

kizimin adi mina yarattigi etkiyi merak ettim dogrusu :(((

yerinde bir tespit dedi ki...

Tamam kabul..İlk bakışta konsept otomobil markası gibi. Fabrikasyon olacağın konsept olsun. Zaten her çocuk ebeveynlerinin konsept yavruceği değil midir? Ayrıca sallama değil. Anlamı var. Aman neyse yahu.Teklif bile değil. Sadece aha da böyle bişey var kabilinden. Ne demişler?
Ayşe'den şaşma Fatma'yı aşma.

Sinan dedi ki...

herşey bitti ismi kaldı. ver taşerona, bürge karar versin, rahat et. bence. doğana kadar kolay, iş doğduktan sonra. beslenme, dışkı, gaz, uyku, viyanklama ve daha bir sürü sorunla boğuşmak zor olacak. kız babası olmak süper, hiç de zor değil. tabi benimkiler 2 yaşında daha, söylemesi kolay. . bende ikiz kız var usta, kafana ne takılırsa sor yardımcı oluruz seve seve. ankaradan göçtük izmire ama buradan takip ediyoruz, kardeşimiz izmirli ege. ciddiyim ...

ezgi dedi ki...

şimdi sizin soyadınız "kayacan" olmayabilir duygu hanım ama "mina kayacan" ismi fena halde belden aşağıyı çağrıştırıyor :))

okuyun bakalım bi sesli, gördünüz mü?

Tutku dedi ki...

ehehe normal doğum mu sezeryan mı?
olcak valla komik isimler oluo ben geçen de duydum bitane "monalisa" çok kötü...
ayrıca bence en kötü kız ismi deniz'dir o da belden aşağı espirilere neden olabilecek bi isim..

Oktay dedi ki...

Sevgili Kayacan ailesine sağlıklı ve sorunsuz bir doğum, minik bebeğe de ömür boyu mutluluklar dilerim :) Bundan sonra minik arkadaş aramıza gelince onun da dahil olduğu maceralarınızı bekliyoruz burdan...

Adsız dedi ki...

bu bebeklerin pause dugmesi olmuyor, sabah aksam viyakliycak, isterseniz angelina jolie'ye verin.

Adsız dedi ki...

Dün (29 Haziran 2006) radyoda bant kaydı yayınlanınca bişeylerden şüphelenmiştim zaten..
Sizin adınıza çok sevindim. Allah bağışlasın güle güle ve mutlu yaşasın.

Adsız dedi ki...

ben 29.06.da dinleyemedim ama anlamadığım doğurana ve eşine doğum izni verilir, fahir ve oktay ne sıfatla işi astılar, (fahir=süt nine), (oktay=haminne) olabilir mesela.

NoktasizvirguL dedi ki...

Efendim, çoçuk doğmuş isim danışan yok insanların arkalarından neler yapılıyor çağımızda inanmıyorum. Mine ismi biraz kötü olabilir ama arkadaşların da dediği gibi.

Ama isim meselesi zor bir iş allah kolaylık versin. Efendim çoçuk sahibi olmak zor iş, ileride onu da programlarda görmek isteriz :)

Evet evet, bu zamanda kız babası olmak kolay değil...

ferhat can dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
ferhat can dedi ki...

"alin kayacan" yazıyor sözlükte. hayırlı olsun efendim :)

Adsız dedi ki...

yanlış anlamadıysam bebeğimiz dünyaya gelmiş alah bağışlasın,tebrik ederim(uzuun zamandır programı dinleyemiyorum,blog ları takip ediyorum)allah kolaylık versin ege,tekrar tebrik ederim.buarada RANA ismi benim çok hoşuma gidiyo.bkz.bir diğer dinleyiciniz olan ablamın adı :)

Adsız dedi ki...

Umaarım herşeyiyle sağlıklı mutlu ve güzel bir hayat sürer.. Daha 21 yaşındayım anne olmadım ama yazdıklarınızdan inanılmaz bir mutluluk duydum birdenbire ve sizin kızınıza örnek ve mükemmel bir aile olabileceğinizi biliyorum.. Hoşgelmiş özgür kız :)

Alo Elo! dedi ki...

Her sabah işe giderken arabada deli gibi gülmemi sağlayan, "İyi ki var böyleleri, komik insanlar!" dediğim Modern Sabahlar ekibinin yaratıcılarından sevgili Ege, bebekle ilgili yazılarınıza yine deliler gibi güldüm.(gerçi gerçekte öyle gülmek çok itici bir görünüm yaratıyor ya neyse)
çok yaşayın e mi!