25.12.08

Suni Gündem

"Herkes küresel bir ekonomik krizden bahsederken Japonya'da robotların garsonluk yapması hakkında konuşmak saçma mı olur? Şimdilik evet… Ama o garson robotlar bilinçli olarak siparişleri yanlış alıp insanların beslenmesini olumsuz etkilemeye başlarsa, yetersiz beslenen bir nesil giderek her şeyi robotlara bırakırsa ve bir gün hâkimiyet tamamen robotların eline geçerse…

Uzuneşeğin kurallarının, 21.inci yüzyılda hala, yazılı olmamasına ne dersiniz? Bunu da mı konuşmayacağız? Kuralların belirsizliğinden kaynaklanan tartışmalar mahalle arkadaşlıklarını zedelerken, çocuklar sokaklardan uzaklaşıp dört duvar arasında bilgisayar oyunlarına gömülürken… Sosyal ilişkiler günden güne zayıflarken de sessiz mi kalacağız?

Keşke birileri çıkıp bizi zamanında uyarsaydı, diye hayıflanmanın bir faydası olmayacak o günler geldiğinde! O yüzden bugünden başlamalı Suni Gündem izlemeye…"

Modern Sabahlar ekibinin i yeni programı Suni Gündem 2009'da her Salı 20.00 TRT fm'de.

1 yorum:

Dadaist dedi ki...

Öncelikle sözlerime bıyığın çok yakıştığını söyleyerek başlıyorum ama kızınızı öperken batıyordur yazıktır onun pamuk yanaklarına..

Bir de frekansı tam olarak alabilir miyiz?

Kolaylıklar...