24.2.09

KAMUOYUNA DUYURULUR

Sevgili Kamuoyu,

Son zamanlarda seni yoklayamıyorum, umarım iyisindir. Biz iyiyiz, Alin geveze bir çocuk olduk artık. Sabahtan akşama kadar peşinde koşuyoruz.

Sana bu satırları uzun süredir yaşadığım bir sıkıntımı paylaşmak için yazıyorum. egekayacan.com'a kaç kişi, hangi arayışlar sonucunda, hangi linklerden girmiş konusunda bilgi edinmek için bir siteye üye oldum. Burada hangi anahtar kelimelerle siteye ulaşıldığıyla ilgili bilgiler de var.

Bahsettiğim konular nedeniyle kullanmak zorunda olduğum bazı kelimeler google'ın da marifetiyle bir takım insanlarda ilginç (ve iğrenç… biraz da acıklı!) beklentiler yaratıyor. Anladığım kadarıyla zaten mağdur olan bu adamları bu sayfada hayal kırıklığına uğratmamak adına kendimce yeni kelimeler kullanmaya karar verdim. Aşağıda ilk etapta tedavüle sokacağım kelimeler var, ihtiyaç halinde yenileri eklenecek…

Piko: Erkeklik uzantısı

Toşbil: Erkeklik sallantısı (2 adet)

Kukumanjero: Kadın pikosu

Cinezımba: Piko ve Kukumanjero'nun maceralarını anlatan filmler…

Pırna, pornuu, prono gibi kelimeler yazanlar için önlem düşünemiyorum…

2 yorum:

mavibenim dedi ki...

yazıya alin'le başladığınız için soruyorum: ne oldu şu sizin Alin'i bilgisayara alıştırıp hareketsiz kalmasını sağlayarak kilo aldırma projenize?? işe yaradıysa biz de uygulayacağız da...

Unknown dedi ki...

Benim de kendi sitem var ve ben de anlayamıyorum. Sitemin hiçbir yerinde pırna veya pornuu geçmediği halde, nedense benim siteme geliyorlar. Hayır düzgün düzgün porno yazıp gelsinler başımın üstlerinde yeri var canım :)

Cinezımba'yı beğendim, Toşbil bizim de arkadaşlarla sizden öğrenip aramızda kullandığımız bir kelime :D