4.2.09

Kompetan Michael

Böyle renkli halkalar vardı… İç içe geçiyorlardı falan… Çok güzel görünüyordu… Ben de bulutların içinde kulaç atıyordum, sonra bana kolyeler taktılar…"

Olimpiyatlardan sonra böyle konuşan adamın üflenti olduğunu anlamamız lazımdı. Hadi o zaman uyanamadık, 12 000 kaloriyi nasıl kaçırdık?

Kahvaltıya bak: 2 kızarmış ekmek, haşlanmış yumurta, peynirli salata, domates, mayonez, 2 çift sosis, 1 omlet, 3 tost ve çikolatalı pancake…

İştah açıcı olarak ne kullandığı anlaşıldı!

Artık kafası nasıl güzel olmuşsa hiç inkar etmeden kabullenmiş durumu…

Halbuki Süreyya Ayhan gibi bir açıklama yapabilirdi:

"Ben bong'dan viks çekiyordum ciğerlerim açılsın diye, bir ara arkama döndüğümde ibneler içine esrar maddesi atmış!"

Onun yerine şöyle bir açıklama yapmış:

"I engaged in behavior which was regrettable and demonstrated bad judgment. I'm 23 years old and despite the successes I've had in the pool, I acted in a youthful and inappropriate way, not in a manner people have come to expect from me. For this, I am sorry. I promise my fans and the public it will not happen again."

Google translate:

"Ben davranış olan üzücü ve gösteri kötü hüküm meşgul. Ben, bir genç ve uygunsuz şekilde, bir şekilde insan değil hareket yaz bekliyoruz gelen 23 yaşında ve havuz bulunan olduğunuz başarılara rağmen yaşıyorum. Bunun için üzgünüm. Ben taraftar söz ve halka tekrar olmayacak."

Kafa hala güzel anladığım kadarıyla…


O kafadakiler ne yaprağı?

Bence olimpiyatların görüp görebileceği en büyük rock yıldızıydı, yakıştı. Kahramanları önce yüceltip sonra düşmelerini izlemeye bayılan Amerikalıların yeni oyuncağı olacak Michael Phelps… Britney Spears ve Lindsay Lohan da biraz tatil yapar böylece. Bir yandan da hafif uyuşturucularla ilgili yasaların tartışılmasını başlatmış oldu. Obama'nın başkan olmadan önce bu konuda liberal bir tavrı olduğu yazılıp çiziliyor Amerikan gazetelerinde.

Sponsorları da adamı böyle bir hatayla harcamayacaklarını açıklamışlar…

Harcasalar da dokunmazdı. Annesinin bileziklerinden önce madalyalarını satardı!

2 yorum:

mısır dedi ki...

Başka bir Michael olan Schumacher kadar dar çenesi varmış be..

ay bükücü dedi ki...

google translate yaaa.. sizin kafa da dogustan masallah ege bey :)

o kafadaki yapraklardan baslamistir bu cocuun yolculugu. o altını yanagına koymadan da isirmadiysa ne olayim :)))