5.2.09

Mona Rıza & Nazo82

Dün gece How I Met Your Mother'ın son bölümünü seyrederken şık bir hareketle karşılaştık…

Jenerik sırasında "Mona Rıza ve Nazo82 'Modern Sabahlar' diler…" cümlesi çıktı karşımıza… 24'ün üçüncü sezonunda "Jack Bauer" geçen her yerde "Ege Bey" okuma tecrübesini yaşayan Bürge bile şaşırdı. Bu arada "Sen mi yazdın yine?" diye sorması beni yaraladı. Bir adamın Jack Bauer yerine kendi ismini yazması acıklı tamam ama, insanların ağzından kendine selam göndermesi tam zavallılık.

Burada daha önce altyazılar konusunda kendilerine teşekkürlerimi sunmuştum, dünkü jestten sonra bir kez daha teşekkür ediyorum.

Son altyazıların yanına ekledikleri nottaki titiz çalışmalarını da aktarayım yeri gelmişken:

"Doktor X'in sitesi: http://www.mysteriousdrx.com/

Barney'in tanýtým videosu: http://www.barneysvideoresume.com/"

En kısa zamanda Nobel almalarını diliyorum!

3 yorum:

tahaozdemir dedi ki...

How I met your mother'in Barney'si Neil Patrick Harris ve bir grup senarist gecen seneki yazarlarin grevini firsat bilip eglenceli 3 kisa bolumluk dizi cekmisler.. Devami var mi bilinmiyor ama ben cok sevdim. Adi 'Dr. Horrible's Sing-Along Blog' Turkiye'de tavsiye ettigim arkadaslarim bulamadilar forumlarda, buradan seslenmek istiyorum bende tum altyazarlara, bu diziyi nereden bulur arkadaslarim?? :)

hakan dedi ki...

bu dizi sadece 3 bölüm olarak internettten yayımlanmıştı, gerçektende güzel ve komik bir yapım olmuştu. Torrent sitelerinde bulma imkanınız olabilir...

MONA RIZA® dedi ki...

Sizin jestlerinizin yanında bu nedir ki efenim, ama elimizden gelen bu kadarıydı.
Ayrıca eşinizin yorumu ve sizin 24 çevirisine müdahalenizle de kahkahalara boğulduk Ege Bey! :)

Programınızı radyoodtu.com.tr sayesinde zevkle takip ediyoruz. Ah bir de şu mesafeler olmasaydı da şahsi şovunuzu izleyebilseydik...

Başarılarınızın devamı diliyoruz.
MONA RIZA® & nazo82