17.2.09

Şahsi Şov 18 Şubat

Bu yazıya başlayana kadar "ı" harfinin ne kadar çok kelimede olduğunu fark etmemiştim… Klavyenin "ı"sı çalışmıyordu… "Hele şunu bir yazıp yollayayım, sonra uğraşırım diye düşünerek kelimeleri "ı"sızlardan seçtim… ('ı'sız adam… anlamazdın anlamazdın… 'Çirkin şarkıların da günü gelir' konulu bir yazıda işleriz…)

Baktım olmuyor, çat diye çıkardım harfi yerinden… Altına kuskus sıkışmış, bildiğin kuskus. Çocuğa bilgisayar oynatırken yedirirsen olacağı budur.

Gelelim konumuza,

Şahsi Şov bir kez daha IF performance Hall'da perdelerini açıyor. Gerçi perde falan yok… Mal gibi yandan yandan yürüyerek çıkıyorum sahneye… 18 Şubat 9.30'da beklerim.

Bu arada İstanbul ayağını başlatmak için konuşuyoruz birileriyle… Biraz ağırdan alıyorum. En son organizatör geçinen (organizatörlükten geçinen değil) telefonumu sayısal loto kuponunun arkasına yazınca temkinli davranmak gerektiğini anladım.

8 yorum:

ezeriko dedi ki...

Evet Ege Bey, sizi podcastlerden tanıdık, iyi güzel de yüzünüzü görmek, bıyıklarınızla tanışmak zamanı geldi. İstanbul'a bekliyoruz. Gelirken Fahir'i de getirin dersem çok mu şey istemiş olurum?

nora dedi ki...

Müthiş haber !!! İstanbuldaki hayranlarınız olarak topluca Ankara'ya gelemeyeceğimize göre, sizin gelmeniz daha mantıklı... =)

ay bükücü dedi ki...

oh oh oh sahane haberler.. elimizden birsey gelirse yapabilmek isteriz :)

emrahsongur dedi ki...

Bir sonraki performansınız ne zaman olacak? 18 Şubat'ı elde olmayan sebeplerle kaçırdım. İlk fırsatta gösterinize gelmek istiyorum.

ege dedi ki...

If'te bir sonraki gece 25 mart...

melf dedi ki...

ege bey eski bir ankaralı yeni bir istanbullu olarak sizi buralarda görmeyi çok isterim. Şahsi şovunuz haftaiçi olduğundan dolayı nadir ankara gelişlerimde yakalama şansım da olmuyor. hürmetler.

Unknown dedi ki...

O zaman 25 mart'ta yeniden görüşürüz :)

Bu arada resim çektirmek için yanınıza gelsem arkaya giderken tepki ne olur diye korkuyorum.

En son Modern Sabahlar Ekibi olarak yaptığınız gösteride iğrenç beyaz birşey içirirken size bir paket Aktivia vermiştim ama yememiştiniz, fotoğraf çektirelim desem çektirir misiniz ki?

Neyse cıvımadan, 25 Mart'ta görüşürüz :)

ezeriko dedi ki...

İstanbul'a gelmenizden vazgeçtik, biz Ankara'ya gelmeye hazırız da şu şovu bir cumartesi akşamına şeyetseniz...