9.9.08

Yeni Sezon, Yeni Umutlar

Bir insanı televizyonda yeni sezonun açılması kadar heyecanlandıran başka bir şey olmaması elbette acıklı. Neyse ki dizileri izlerken bunun hakkında derinlemesine düşünemiyor insan! Torrentler de bölücülük olarak değerlendirilip kapatılana kadar popüler dizileri dünyayla aynı anda izlemeye devam edebileceğiz. İnternet sadece KEY ödemeleri hakkında bilgi alabileceğimiz bir ortama dönüşmeden indirin indirebildiğiniz kadar!

Pilot bölümü tanıtım amacıyla internete sızdırılan Fringe bu gece ilk bölümüyle ekranlara geliyor. İlk bölümü aylar öncesinden zleyenler dizinin gidişatı hakkında fikir sahibi olmak için önümüzdeki haftayı bekleyecek!

Geçen yıl dandik bir hikayeyle kötü adamımıza eşeğini kaybettirip bulduran dizi Heroes sezonu 22 Eylülde açıyor. Arayı bayağı soğutmuştuk, yazarlar grevi falan… Lost’un küfür yediği bir dönemde parlamıştı, şimdi ,Lost tam tadını bulmuşken, eski havasını yakalar mı 23 eylülde indirip göreceğiz.

22 Eylülde How I Met Your Mother’ın yeni sezonu da başlayacak! Şahane diziyi ıskalamıştık, bu yaz yoğun izlemeyle üç sezonu yaladık yuttuk! Tek tek tat verir mi bilmiyorum! Belki de önümüzdeki yaz için biriktiririz… 24’e yaptığımız gibi! Bazı evlerde salça marmelat hazırlanırken, bizim evde bu tip hazırlıklar oluyor, neyse…

Bu arada 24’ün sezona hazırlık bölümü 23 Kasım’da! Jack Bauer’ı yedinci günden birkaç ay önce akıl hocasıyla Afrika’da görecekmişiz… Trailer’ı buradan izleyin, ya da bölücülük yapıp youtube’a girin! Kim Bauer denen sevimsizlik abidesinin geri döneceğini de müjdeleyim!

Office’in yeni sezonu 25 Eylülde başlıyor… Bir spin off’tan bahsediliyordu ama hangi karakterlerin yer alacağı belli hala değil!

Lost’a iki yeni karakter katılıyormuş… Caesar ve Ilian… Ablamız aşağıda! Güzelceme bir kız, huyunu suyunu izleyince göreceğiz.

adalardan bir yar gelir bizlere...

Knight Rider da ekranlara dönüyor. Hayırlı yolculuklar... Kahramanımız Michael Knight’ın oğlu, adı da Mayk! Kitt’in karakteri nasıl olur bilmiyorum ama kaporta farklı.


Mont!

Bizim ekranlarda heyecanla beklediğim tek dizi Kınacılar Evi…

3 yorum:

Fatih Aksoy dedi ki...

Benim de bu gün aklıma geldi "yeni sezon" mefhumu. Bir de ne göreyim Prison Break'ın başlamış da dördüncü bölüme bile geleyazmış. Dediğiniz gibi How I Met olsun My Name is olsun biriktirip de izlenecek diziler.

Herbert dedi ki...

Kara Şimşek'in pilot bölümü kışın yayınlanmıştı. Kesif bir Michael Dudikoff filmi tadı var. David Hasselhoff'u bir takım kılları kadayıf kıvamını gelmiş halde maceranın göbeğinde tırmalarken görme fırsatı.

nihan dedi ki...

Bu Mayk karakteri yakisikli cocukmus simdi allah icin. Babasina da hastaydim ben bunun zaten (ailede ilk resmi askim olarak bilinir hatta, yas 4-5 civari..). Bulalim indirelim evet evet.