1.7.08

Wanted

Mükemmel bir film… Zannediyorum 12 sayfa tutan senaryoya her şeyi sığdırmışlar! Tek eksik Angelina Jolie’den yeterince randıman alınmaması… Çok hastası değilim ama filmde başka kadın olmadığı için onun memelerini görmek isterdim! Bir de genç kahramanımız ya da tercihan Morgan abimizle yiyişseydi keşke! Hem gözler bayram ederdi, hem de filme ayrı bir dramatik hava katardı! (Filmde dramatik unsur yok demiyorum… Bahsettiğim 12 sayfaya çok güzel yedirmişler hikâyeyi, hap gibi!)

DVD’si çıksın evde seyrederim, diyenler varsa uyarayım film evde izlenince saçma gelebilir. Mesela zırhlı arabadaki bir adamı öldürmek için uygulanan yöntemi sorgulayabilirsiz. Perdede gümbür gümbür sesle izleyince ortağın aracını rampa olarak kullanıp zırhlı aracın üstünde takla atmak, açık olan sunroof’u değerlendirerek tabancayla adam öldürmek yapılacak tek şey gibi görünüyor. Çoluk çocuktan alacakları paraya tamah etmeyip filmi kan gölüne çeviren yapımcıları tebrik ediyoruz! Şiddete gösterilen özeni erotizme de gösterecekleri devam filmini bekliyoruz!


Yönetmene işini öğretmek gibi olmasın ama kamera yanlış yerde.

Download Mekanizması: Yönetmen Timur Bekmambetov’un daha önceki numaraları Night Watch ve Day Watch... (Alin'den sonra biraz koptuk sinema dünyasından... O zamana denk gelmiş bunlar!)

Hiç yorum yok: