4.11.08

Şahsi Şov 031108/if performance hall


Şahsi Şov'dan bir kare (aslında dikdörtgen... Bunlar bazı temel bilgiler, ihmale gelmez.) Gitar, ışık falan sizde değişik hisler uyandırmasın, söylediğim şarkı oralarımız, buralarımızla ilgili...

Bir dahakinde buluşmak dileğiyle!

6 yorum:

Nazlila dedi ki...

Performans harikaydi, cok güldük, eglendik.. Devami gelsin lütfen.. :))

melf dedi ki...

ege bey, bu performansların da modern sabahlar gibi podcastimsi bir teknolojik hödöleri olabilir mi? ankara dışında yaşayan benim gibi ege kayacan severler için :)

OzanS dedi ki...

ege bey krismis tatili icin ankara'ya gelecek gurbetcileri dusunerek aralik ayinin sonlarinda bir sahsi sov ayarlamak mumkun mu?

ayşegül dedi ki...

podcasti geçtik, biz antalyada yaşayan ms severler olarak(hayvansever gibi oldu biraz ama artık idare edin)şahsen görmek istiyoruz üçünü birden. tek tek de olur gerçi. yetinmeyi bilmek lazım.

teritori dedi ki...

Modern Sabahları Podcast aracılığı ile takip eden bir asil İstanbullu olarak bunu da bir şekilde görmek isteriz. "Gelirim sizin evin salonda da yaparım" dersen çayını, kahveni esirgemem. Ama gelemem dersen de torrent için filan nereye başvuracaüız, nereye dilekçe vereceğiz bizi bir bilgilendirirsen çok seviniriz.

keroz dedi ki...

tebrik ediyorum ege beycim, podcastten yayinlasaniz diyorum lutfen. hatta ny a da gelip bir sov yapsaniz radio city hall da. tadindan yinmez