29.7.08

arananlar listesi


Alin için şarkı arama çalışması


Google’a kimbilir neler neler yazıyor insanlar? egekayacan.com’a ulaşan bazılarının neler yazdığını öğrenebiliyorum artık, teknoloji sağ olsun. Ne tip insanlarla bir arada yaşadığımız hakkında fikir edinmeniz için biriktikçe top10 listeleri halinde aranan kelimeleri paylaşacağım sizlerle…


10 . “Bana amını göster”

Google’la bunu yazan adam teknolojiden gerçekten çok şey bekliyor… Ya da google bazılarıyla daha samimi…

9 . “Havalı Olmak”

Havalı olmanın yollarını bilgisayarda arayanlar bulamayacaklar, asla bulamayacaklar!


8. “pakmaya neyle yapılır”

İnterneti böyle saf duygularla kullananlar da var… Yeri gelmişken, duyduğuma göre Pakmaya’nın formülünü sadece 4 kişi biliyormuş. Onlar da aynı anda aynı yerde bulunmuyormuş…


7 . “ter kokulu kızlar”

Mum kokulu kadınların devam filmi olduğunu umuyorum…


6 . “Am büyütme”

Neden? Geri dönmek için mi? Dünyadan tünel kazarak kaçmak gibi bir plan bu öyleyse…


5 . “Kız amlarını göster”

10 numaradaki adam google’ınkini beğenmemiş anlaşılan!


4 . “Osuran bir adam”

İnternette osurmak ayıp değil, geğirmek ayıp!


3 . “Ağlayarak Kaka Yapma”

Anlıyorum… Çok acı, ama anlıyorum…


2 . “Rus Salatası Nasıl Söylerim”

Bunu arayan adamın derdi ne bilmiyorum… Düşünüyorum ama bulamıyorum! Yazıldığı gibi söyleneceğini öğrenebildi mi acaba internetten? Bu arada google’a yazınca bunu, ikinci sırada benim sayfa çıkıyor!


Veee 1 NUMARAAAA

“Terliklerini Kokladım”

Birinin terliklerini koklamanın ne anlama geldiğini yorumlamayı uzmanlara bırakıyorum… Karşılıklı terlik koklamak falan da oluyor mudur? Ya da grup halinde, terlikler elden ele...

Neyse, benim esas merak ettiğim google’a “terliklerini kokladım” yazma noktasına nasıl gelindiği… Ne derece şiddetli olmalı ruhen yaşanan yıkım, benliğimizde ne kadar derin yaralar açılmalı ve nasıl bir zeka erozyonu yaşanmalı klavyenin başına oturmadan önce?

Bu soruların cevabını google’da arayacağım şimdi? Benim sayfa çıkacak diye korkuyorum karşıma!

3 yorum:

burdasaklaniyorum dedi ki...

hahhaayyy..
bakınız ben de mart ayında eski bloğumda, aynı mevzuya değinmişim efem. arzu ederseniz okuyun da görün masum aramalar nasıl oluyor?

http://burdasaklaniyorum.blogcu.com/11222101/

dazgir dedi ki...

muhtemelen o terliklerini kokladım faslı ankaralı gençlerin komik şarkılarından biridir.

blog sayfasında bu tür yazılar geçtiği için egekayacan.com bir numarada geliyor bu aramalarda.sen google arama motoruna 'dalga geçmek için yazdım bunları.arayanları benim siteme yönlendirme' desende anlamaz o.sitende bulunan tüm yazıları belleğine alır ve ziyaret edildikçe daha üst sıralarda olursun.kendi blog sayfamdan biliyorum.

ayrıca yazılarında ne yazarsan yaz eğer bu şekilde aramalar gelmesini istemiyorsan yazını yazarken keywords yani anahtar kelimelere böyle saçma şeyler girmemen gerekir.bu sayede bu bu fantastik kişilikler senin siteni açtıklarında 'hani lan pornolar, ne lan bu siyah sayfa, çığlak karılar nerde' gibi beklentileri diğer sitelerde arıyor olurlar.

kolay gelsin ege abi
saygılarımla
dazgir ;)

sarapci dedi ki...

Ben de kendi bloguma gelenler için aynı yazıyı yazmayı uzun süredir planlamaktayım lakin bunları yazınca google'da daha yukarılara çıkıcam ve daha da çok gelecekler diye tırsıyorum.

Benim favorim (ayıpçı olmayanlar arasında): "koca kafalar kil topu diyen bebek"