22.7.08

Fak - Fuk - Fok (fakir fukara foku)

Topu topu 500 tane kaldı dediler, içim cızzz etti. Akdeniz foklarına kol kanat germeli diyerek evlat edindim. Beş kuruş para çıkmadı cebimden, dinleyicimiz sağolsun! Foku parayla şımartmak değil sevgiyle sarmalamak gerekir diye düşündüm. Onu da yapmadım gerçi...

Bugün Mustafa Koç ve Badem'i fotoğraflarını görünce başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Benim fokum (Kader) bunları gördüğünde neler hissetti acaba! "Tamam Badem'in babası ona para vermiş olabilir, ama ben sana sevgi verdim!" deme şansım da yok!

Tam sıçtık!

"Televizyon dizilerinde görüyoruz, zenginlerin çürümüş ahlak anlayışları, çarpık ilişkileri ve dağılmış aileleri var... Biz fakiriz ama mutluyuz!" diyerek avunanlardansanız aşağıdaki fotoğraf keyfinizi kaçıracak. Zenginlik, sevgi, mutluluk... Adamda fok gibi para var tabii!

Koç ve Fok
Sarılmak, öpüşmek bedava aslında! Fok olmasa da öpecek bir bıyıklı bulabilir herkes cebinde beş kuruş para olmadan.


2 yorum:

Oya dedi ki...

sevgini vermek,
sarılıp öpmek için
hala çok geç değil..
sana tavsiyem yüreğinin sesini dinlemen ve,
en kısa zamanda kader'e hak ettiği sevgiyi vermen..

bir de şu mesajı hep hatırlayacağım..
"Fok olmasa da öpecek bir bıyıklı bulabilir herkes cebinde beş kuruş para olmadan."
ne kadar anlamlı..
ne kadar güzel..

Marchioly dedi ki...

Sayın Kayacan,

Yazınız üzerine hızlıca wikipedia'da bir araştırma derlesim. Buyrun:

"...Akdeniz foklarının burcu sanıldığının aksine balık değil memelidir. Dolayısıyla onların ilişkilerinde sarmaş dolaş bir romatizm veya şevkat dolu bir aşk aradıkları çok enderdir. Genel olarak şehvet dolu tek gecelik ilişkilerle tatmin olurlar. Yapı olarak asi ve dikbaşlıdırlar. Anne, baba, vatan, millet tanımaz ve otoriteye karşı keskin bir mücadeleye girişirler..."

Bu bilgiler ışığında zaten sevgi dolu kucaklaşmlarında samimiyetsiz veyahut sapık niyetleri olabileceğini, devamlı sizinle tartışan karşı koyan tavırlarıyla sizi yıpratacaklarını öngeörebilirsiniz.

İçiniz rahat olsun.