1.7.08

ne yapmalı?

Yaz bekarı olarak evde ne yapayım diye düşünüyorum... Aklıma makarnadan başka bir şey gelmiyor.

Demek ki insanlar böyle şişmanlıyor!

How I Met Your Mother'ın üçüncü sezonu kuzu gibi yatıyor. Ama Bürge'siz seyretmek olmaz... Aldatmak gibi bir şey! Düzenli (ve düzeyli) bir ilişkide bir diziye birlikte başlanmışsa öyle devam edilir. Bir bölümünü onunla, bir bölümünü şununla sezon finalini grupla seyredeyim gibi seviyesizlikler peşinde olanlar dizilere bulaşmasınlar, film seyretsinler. Lost sayesinde nice evlilik kurtuldu geçtiğimiz dört yılda... Boşanmanın eşiğindeki çiftler diziye bağlılıkları yüzünden bir süre daha bir arada kalınca, sorunlarını aşmanın yollarını da bulmuşlar...

Evliliğimizin ilk yıllarında 24'ün üçüncü sezonuna dayanamayıp İzmir'de kardeşimle başlamıştım. Sonra Bürge'yle ilk bölümleri tekrar izlerken numara yapmıştım. İkinci bölümün sonunda saniyeler "dıyk dıyk" diye vururken vicdanım zonklamaya başlamıştı, gözyaşları içinde ihanetimi itiraf etmiştim! Bana öyle bir bakmıştı ki ondördüncü bölüme kadar gıkımı çıkaramamıştım. Halbuki şahane yorumlarım vardı!

O günden bu güne bu konuda çok hassasım... Ama, daha yayınlanmamış bazı dizilerin pilotları var elimde! Tutucu çevrelerde evli bir adamın kendi başına bir diye başlaması hoş karşılanmasa da bunlar pilot bölümler olduğu için teknik olarak yanlış bir şey yok!

Life on Mars'la başlayalım...

2 yorum:

lithaen dedi ki...

İzmir bekarı olduğumda favorim karpuz-peynir ikilisidir. Öğrencilik zamanında makarnadan içim şiştiği zamanlarda da kurtarıcı en uyduruğundan ton balıklı salataymıştı. Ama şimdi olsa, direk marketten dayarım dardanel'in sandviçlerini. Bi yediriyor ki şerefsiz.. Of..

aykut dedi ki...

Hocam Life on Mars demisken o nete pilot bolumu dusen cakma Amerikan versiyonu. Hic bir kopya aslinin yerini tutamaz dedikten sonra Ingiliz versiyonunu izlemenizi siddetle oneririm..

http://www.bbc.co.uk/lifeonmars/

Saygilar..